بیش از 14 نوع نمک خوراکی با تصاویری زیبا (2)


بیش از 14 نوع نمک خوراکی با تصاویری زیبا (2)



.
تکنولوژی تولید غلات صبحانه

بیش از 14 نوع نمک خوراکی با تصاویری زیبا (2)

.
زیاده‌روی در مصرف قند = مرگ تدریجی

نمک ساییده (GRINDER SALT)

این نمک معمولاً بصورت کریستال های درشت و خشکی در دسترس هست که برای آسیاب کردن مناسب هست .
کریستال های سفید این نمک به راحتی در آسیاب پودر می شوند و این به دلیل رطوبت پایین اون هست..
پنج خاصیت میگو
استفاده اون برای طعم دادن به غذا، در سر سفره هست.
نکته قابل توجه این هست که حتماً باید با آسیاب سرامیکی یا پلاستیکی آسیاب شود ، زیرا این نمک موجب پوسیدگی فلز حتی هستیل های ضد زنگ می شود ، بنابراین طعم نمک تغییر می کند..
چرا بستنی در فریزر خانگی خراب می‌شود؟ 
.
آشنایی با صنعت تولید سوهان
.
تکنولوژی و صنعت بستنی سازی

نمک دریای هاوایی (HAWAIIAN SEA SALT)

نام دیگر این نمک ALAEA یا نمک سرخ هاوایی هست.
سنت امت هاوایی هستفاده از این نمک در سرسفره هست.
برای طعم دادن به این نمک یک نوع گِل گدازه ای بومی اون منطقه به این نمک اضافه می شود که قرمز رنگ و محتوی اکسید آهن هست و یک نوع طعم رسیدگی به نمک می دهد.
هستفاده ی این نمک در طعم دادن به غذاهای سنتی هاوایی مثل کباب ها و شیشلیک های مخصوص هست..
از دانه‌ی کتان چه می‌دانید؟
.
5 خاصیت غلات برای سلامتی شما
.

نمک دریای ایتالیا (ITALIAN SEA SALT)

اون را نمک دریایی سیسیل هم می نامند ، زیرا از آب های کم عمق دریای مدیترانه در سواحل سیسیل تهیه می شود.
این یک نمک طبیعی غنی از عناصر مختلف از قبیل ید، فلوراید، . منیزیم  و پتاسیم هست و % کلرورسدیم اون خیلی کمتر از نمک معمولی هست .
از این رو میزان شوری اون نیز کمتر هست.
در فصل بهار سینی های نمک گیری را از آب دریا پر می نمايند و حرارت آفتاب سیسیل و بادهای قوی ای که از آفریقا می وزند، آب را تبخیر می نمايند و نمک بدون تصفیه کردن، به شکل ساییده مورد هستفاده برنامه می گیرد.
این نمک طعم مطبوع و دلپذیری دارد و آزار دهنده نیست و در تهیه سالاد ، سس ها و غذاهای سرخ شده مورد هستفاده برنامه می گیرد..
.

نمک طبیعی (ORGANIC SALT)

اگر چه نمک یک ماده گیاهی یا پرورشی نیست که بتوان اون را جزء دسته بندی های ارگانیک و غیرارگانیک برنامه داد، ولی حداقل سه کارخانه این نوع نمک را تولید می نمايند .
بدین ترتیب که آب مصرفی برای تهیه نمک باید کاملاً سالم و خالص باشد و بهداشت در تمام مراحل تهیه و بسته بندی نمک رعایت کامل شود .
این سه کارخانه در فرانسه (NATURE AND PROGRESS)، در نیوزلند (BIO – GRO) ، و در ونیز (SOIL ASSOCIATION CERTIFIED) مشغول به کار هستند.. .
.

نمک دریا (SEA SALT)

نمک دریا به طور کلی به نمک هایی فرموده می شود که مستقیما از آب دریا یا اقیانوس به دست آیند.
آب را توسط کانال هایی وارد سینی های سفالی نمک گیری می نمايند تا نور خورشید و وزش باد ، به طور طبیعی موجب تبخیرآب و تهیه نمک شود.
در تهیه انبوه ، اون را به انداره دیگر نمک ها تصفیه نمی نمايند و حاوی املاح دیگری چون . آهن  ، منیزیم ، کلسیم  ، پتاسیم ، منگنز، روی و ید هست.
طرفداران این نوع نمک از طعم خالص و فواید املاح موجود در این نمک صحبت به میان می آورند.
بهترین مکان های تهیه این نوع نمک ، دریای مدیترانه ، دریای شمال و اقیانوس اطلس (خصوصاً در ساحل بریتانی فرانسه ) هست.
این نمک سالم تر و طعم دارتر از نمک سفره هست و بصورت دانه های درشت، سائیده و کاملاً نرم در دسترس هست..
.

نمک دریایی دودی (SMOKED SEA SALT)

این نمک، یک نوع نمک جدید و مورد هستفاده در آمریکا هست.
این نمک را با دود چوب بصورت کاملاً طبیعی دودی می نمايند تا کریستال های نمک ، طعم دودی صد % طبیعی داشته باشد.
نمک دودی طعم بسیار خاصی به غذاهای متنوع می دهد و برای طعم دادن به مواد غذایی کبابی و برشته شده بسیار مناسب هست و حتی برای طبخ ماهی سالمون یکی از واجبات هست.
به علاوه طعم دودی خاصی به سوپ ها، سالادها، خمیرها و ساندویچ ها می دهد و هم بصورت دانه های درشت و هم ساییده شده موجود هست.. .
.

نمک سفره (TABLE SALT)

رایج ترین و بیشترین نمک مورد هستفاده، این نمک هست که در تمام آشپزخانه ها موجود هست.
معمولاً اون را از معادن نمک تهیه می نمايند و پس از هستخراج تصفیه کرده تا . کلرید سدیم  خالص بدست آید .
نمک سفره هم به فرم ساده و هم ید دار موجود هست.
کارخانه های تولید نمک در آمریکا از سال 1920 با همکاری دولت شروع به ید دار کردن نمک کردند، چون ساکنین بعضی از مناطق از کمبود ید و بزرگ شدن غده ی تیروئید رنج می بردند که به آسانی با اضافه کردن ید به نمک قابل حل بود.
در ایران نیز به دلیل مشاهده افزایش گواتر ناشی از کمبود ید ، چندین سال هست که نمک های ید دار تولید شده و توسط امت مورد هستفاده برنامه می گیرند.هر فرد روزانه کمتر از 225 میکروگرم ید نیاز دارد.
غذاهای دریایی و همچنین نمک دریا بطور طبیعی حاوی ید هستند و اگر ید به میزان کافی در رژیم فرد موجود باشد، احتیاجی به ید اضافی نمی باشد.. منبع : WWW.SALTWORKS.US. . عاتکه موسوی - کارشناس تغذیه تبیان.

نظرات کاربران

50 out of 100 based on 15 user ratings 1090 reviews